Eskişehir maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Burak, Engin, Onur,

Eskişehir maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Eskişehirspor'u konuk edecek Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü

 Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Burak, Engin, Onur, Selçuk, Umut, Ferhat, Mustafa ve Yattara ile izinli olan Ceyhun olmak üzere 9 futbolcu katılmadı.

Sakatlığı süren Glowacki ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Bu arada, Trabzonspor'da bayramlaşma töreninin yarın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor