Eskişehir kararını verdi! Erkan ve Tarık...

İsimleri Trabzonsporla sık sık anılan Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için net açıklama geldi.Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç yaptığı açıklamada iki futbolcunun transferine dair konuştu.Futbolcularına talipli kulüplerin o

Eskişehir kararını verdi! Erkan ve Tarık...

İsimleri Trabzonsporla sık sık anılan Eskişehirsporlu Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için net açıklama geldi.

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç yaptığı açıklamada iki futbolcunun transferine dair konuştu.

Futbolcularına talipli kulüplerin olduğunu ifade eden Sarar, şöyle konuştu:

"Kulübümüzün futbolcuları Erkan Zengin ve Tarık Çamdal, transferin gözdelerinden. Bir çok kulüp bu iki futbolcuyu transfer etmek istiyor. Transfer için UEFA'nın kararını bekliyoruz. Avrupa Ligi'ne katılırsak güçlü ve kaliteli bir takım oluşturacağız. Bu yüzden mevcut kadromuzu koruyacağız ve iyi transferler yapacağız. Avrupa'ya gidemezsek de teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, genç ve başarıya aç futbolculardan bir takım oluşturmak istiyor. Diğer kulüpler de bizimle transfer görüşmesi yapmak için UEFA'nın kararını bekliyor. Biz de o güne kadar transfer görüşmelerini dondurduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler