Eskişehir'in puanı silinecek!

Göztepe-Eskişehirspor maçında teknik direktör Alpay Özalan takımı sahadan çekti. Maç tatil edildi.

Eskişehir'in puanı silinecek!
TFF 1. Lig'de oynanan Göztepe-Eskişehirspor maçının son anlarında gelen gol sonrası konuk ekibin hocası Alpay Özalan takımını sahadan çekti. Bir süre sonra oyuncular sahaya geri döndü fakat hakemler sahaya çıkmama kararı aldı ve maç tatil edildi

Göztepe'nin Eskişehirspor'u ağırladığı maçın 90+1. dakikasında ev sahibi Yahovic'in golüyle 2-1 öne geçti. Eskişehirsporlu futbolcular, golün öncesinde Meye'ye faul yapıldığını belirterek yoğun itirazda bulundu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, hakemi protesto etmek için takımını sahadan çekme kararı aldı. Bu sırada saha karıştı ve iki takımın oyuncuları arasında gerilim yaşandı. Eskişehirsporlu oyuncular daha sonra soyunma odasına gitti. Bir süre sonra Eskişehirsporlu futbolcular sahaya geri döndü. Fakat hakemler soyunma odasından çıkmama kararı aldı ve mücadele yarıda kaldı. 

ESKİŞEHİR'İN PUANI SİLİNECEK!

Eskişehirspor Teknik Direktörü Alpay Özalan'ın takımı sahadan çekmesinin ardından tatil edilen Göztepe maçı sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kırmızı-siyahlı kulübün 3 puanını sileceği belirtildi. 

TFF'nin Futbol Disiplin Talimatı'nın 1. Fıkrasının (a) bendine göre Eskişehirspor'un 3 puanını sileceği ve müsabaka için yapılan tüm masrafların da kulüpten tahsil edeceği kaydedildi. Eskişehirspor, sahadan çekilmesi sonucunda 3-0 hükmen mağlup sayılacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler