Eskişehir başkanı açıkladı: Trabzonspor...

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan,  Erkan Zengin transferi hakkında konuştu. Mesut Hoşcan, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un tekliflerinden sonra Erkan Zengin ile bir görüşme yapıldığını ve önümüzdeki hafta transferin netleşeceğini ifade etti. Trabzonspor’un

Eskişehir başkanı açıkladı: Trabzonspor...
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan,  Erkan Zengin transferi hakkında konuştu.
 
Mesut Hoşcan, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un tekliflerinden sonra Erkan Zengin ile bir görüşme yapıldığını ve önümüzdeki hafta transferin netleşeceğini ifade etti.
 
Trabzonspor’un resmi teklif yaptığını belirten Hoşcan, Erkan Zengin’in transfer bedeli ve takas iddiaları için de açıklamalarda bulundu. Hoşcan, "Oyuncu takası ve bonservis bedeli için Trabzonspor ile görüşüyoruz. Basında çıkan rakamlar çok büyük rakamlar. Daha makul anlaşmaya yakın bir rakam üzerine görüşmelerimiz devam ediyor’’ diyerek Erkan Zengin’in Trabzonspor’a daha yakın olduğunun sinyalini verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor