Eskişehir: 2- Manisaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Eskişehirspor, kendi evinde Manisaspor'u ağırladı.Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1'lik Eskişehirspor üstünlüğü ile sona erdi.Karşılaşmaya iki ekipte oldukça tempolu ve istekli başladı.

Eskişehir: 2- Manisaspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Eskişehirspor, kendi evinde Manisaspor'u ağırladı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 2-1'lik Eskişehirspor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmaya iki ekipte oldukça tempolu ve istekli başladı. İki ekip de rakip kalelerde tehlikeli pozisyonlar yakalarken öne geçen ekip Manisaspor oldu. 18. dakikada Mehmet Güven'in ceza sahasının dışından sert şutu savunmaya çarpıp kalecinin uzanamayacağı köşeye yöneldi ve filelerle buluştu ve ilk yarı 1-0 Manisaspor üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Sezer Öztürk ve Batuhan Karadeniz'i sahaya süren Eskişehirspor teknik ekibi oyunun üstünlüğünü kendi lehine çevirdi. Karşılaşmada üstünlüğü ele alan Es-Es'in uzun süren gol arayışı 74. dakikada Burhan'ın golü ile son buldu ve karşılaşmaya denge geldi.

Maçın son dakikalarına girilirken Manisaspor savunmasının beklenmedik hatası Eskişehirspor'un galibiyet golünü getirdi.

87. dakikada Volkan Yaman'ın uzak mesafeli sert şutunu İlker elinden kaçırdı. Boşta kalan topu kafayla tamamlayan genç golcü Batuhan Karadeniz takımının galibiyet golüne imza atarak kırmızı siyahlı ekibe üç puanı getirdi.

Bu sonucun ardından Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig'de puanını 15'e çıkarttı. Manisaspor ise 15 puanda kaldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor