Eski yöneticilerden Sadri Şener’e destek

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’e yönelik mevcut yönetimin açtığı dava ve tutumun ardından Şener’e bordo mavili camianın büyük bir kesiminden destek geldi.Şener’e son olarak kendi yönetiminde de yer alan ve istifa eden Halil İbrahim Akçay, Hüseyin Ör

Eski yöneticilerden Sadri Şener’e destek

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener’e yönelik mevcut yönetimin açtığı dava ve tutumun ardından Şener’e bordo mavili camianın büyük bir kesiminden destek geldi.

Şener’e son olarak kendi yönetiminde de yer alan ve istifa eden Halil İbrahim Akçay, Hüseyin Örs, Derviş Köz, Serdar Boğoçoğlu ve Sırrı Furkan Eren ortak bir basın açıklaması yaparak destek oldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Şubat 2008 tarihinde yapılan Genel Kurul’da göreve gelen Sayın Sadri Şener başkanlığındaki Trabzonspor Yönetim Kurulu’nda Eylül 2010 tarihine kadar çeşitli görevlerde bulunduk. Zaman içerisinde Sayın Sadri Şener’in yönetim anlayışında gördüğümüz farklılaşma sebebiyle görevlerimizden istifa ettik.

Trabzonspor’daki hizmetleri boyunca kupalar kaldırmış, kulüpte parasını bırakmış Sayın Başkan’ın görevi süresince yaptığını düşündüğümüz çeşitli hatalarına rağmen, bu gün karşı karşıya kaldığı ağır ithamların hiçbir kabul edilebilir yanı yoktur.

Bu iddiaların Sayın Sadri Şener’e yapışmayacağını düşünüyor olsak da, maalesef kulübümüzün marka değerinin aldığı yara kolay kolay kapanmayacaktır.

Yaptıkları yanlışlara rağmen Trabzonsporluluklarından şüphe etmediğimiz mevcut yönetim kurulu için camiamızı daha fazla kutuplaşmaya sebebiyet vermeden kongreye götürmeleri hayırlı olacaktır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor