Eski yöneticiler Atalay'ların kardeş acısı

Trabzonspor eski yöneticisi Kenan Atalay ve Erdal Atalay’ın kardeş acısıTrabzonspor'un Disiplin kurulu üyesi Özer atalay, eski yöneticilerden Erdal Atalay ve Kenan Atalay'ın kardeşi, Trabzonspor Kurumsal iletişim Direktörü Altuğ Atalay'ın amcası Kemal Ata

Eski yöneticiler Atalay'ların kardeş acısı

Trabzonspor eski yöneticisi Kenan Atalay ve Erdal Atalay’ın kardeş acısı

Trabzonspor'un Disiplin kurulu üyesi Özer atalay, eski yöneticilerden Erdal Atalay ve Kenan Atalay'ın kardeşi, Trabzonspor Kurumsal iletişim Direktörü Altuğ Atalay'ın amcası Kemal Atalay hakkın rahmetine kavuştu.

Trabzonspor kulübü resmi internet sitesinden  merhum Kemal Atalay’ın vefatı ile ilgili olarak bir başsağlığı mesajı yayınlandı

BAŞSAĞLIĞI MESAJI AYNEN ŞÖYLE

Kulübümüz Disiplin Kurulu Üyesi Özer Atalay ile eski yöneticilerimiz Erdal Atalay ve Kenan Atalay'ın kardeşi, Kurumsal İletişim Direktörümüz Altuğ Atalay'ın amcası Kemal Atalay vefat etmiştir.

Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Bizlerde haber61 ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor