Eski Yönetici TS'nin kara kutusunu açıkladı

Trabzonspor eski yöneticilerinden Engin Kara, dün yapılan Divan Genel Kurulunun ardından önemli açıklamalarda bulundu.Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Engin Kara Sosyal medya aracılığı ile Trabzonspor yönetimine "bend

Eski Yönetici TS'nin kara kutusunu açıkladı

Trabzonspor eski yöneticilerinden Engin Kara, dün yapılan Divan Genel Kurulunun ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Engin Kara Sosyal medya aracılığı ile Trabzonspor yönetimine "bende Trabzonspor'a gelen bağışları kendi hanesine yazdıran şerefsizdir diyorum" diyerek göndermede bulundu.

Kara sosyal medya aracılığı ile yaptığı değerlendirmede " Trabzonspor'un kara kutusu muhasebeci Coşkun Karaoğlu'dur. Abdi Üstünsalih Bey mazlumları oynamayın. Sende biliyorsun o bağışların ne kadarı kulübe girdi, nekadarı girmedi. Senin o zamanlardaki isyanlarını ben, istifa eden yöneticiler ve şuanda görevde olanlarda biliyor. istifa mektbunun elinde gezdiğini unutma. Gözlerinden dökülen gözyaşlarına yazık. Daha fazla insanları yanıltma istifanı ver" ifadelerini kullandı.

   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler