Eski vekilden Trabzonspor başkanına destek

Trabzon Belediyesi eski başkanı ve AKParti Trabzon eski Milletvekili Asım Aykan  Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimini olağanüstü kongreye getirmek için başlatılan imza kampanyasına  karşı çıktıAykan kendi Facebook hesabında konu ile i

Eski vekilden Trabzonspor başkanına destek

Trabzon Belediyesi eski başkanı ve AKParti Trabzon eski Milletvekili Asım Aykan  Trabzonspor’da başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimini olağanüstü kongreye getirmek için başlatılan imza kampanyasına  karşı çıktı

Aykan kendi Facebook hesabında konu ile ilgiliolarak bir paylaşımda bulunurken yönetimi imza toplayarak kongreye getirmenin Trabzonspor’a bir katkısının olmayacağını yazdı.

İŞTE O PAYLAŞIM

TRABZONSPORDA KONGRE YANLIŞI

 Trabzonspor'da geçmişte görev yapmış olan arkadaşlarımızın doğru ve yanlış icraatları olmuştur.

 

 

 Bu gün görev yapanlarında eksi ve artıları vardır....

Yarın görev alacaklarıda ayni sonuç beklemektedir.

 Bu şehrin en büyük gücü bütünleşmek ve sabretmek,en büyük yanlışı ise bölünmek ve kısa vadele başarılara yönelmektir.

 Şartlar ne olursa olsun olağanüstü kongre için imza toplamak bu gün için yeni bir yanlışın kapısını açmak ve yeniden dışa karşı değil,içe yönelik mücadelenin fitilini ateşlemektir.Şehre ve kulübe faydası yoktur.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor