Eski TS'linin babası Karadeniz ekibinde!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Trabzonspor'da bir süre forma giyen Burak Yılmaz'ın da babası olan Fikret Yılmaz'ı teknik direktörlük görevine getirdi.Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, gelecek sezon için Fikret Yılmaz ile bir y

Eski TS'linin babası Karadeniz ekibinde!

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Trabzonspor'da bir süre forma giyen Burak Yılmaz'ın da babası olan Fikret Yılmaz'ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, gelecek sezon için Fikret Yılmaz ile bir yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ordusporumuz 2014-2015 sezonu için teknik direktör Fikret Yılmaz ile bir yıllık anlaşma sağlamıştır. Kulüp başkanımız Nedim Türkmen ile bugün bir araya gelen ve 1 yıllık sözleşmeye imza atan Fikret Yılmaz'ın yardımcılıklarını Nuri Kamburoğlu, Bulut Ferruhlar ve kaleci antrenörü Hasan Sönmez yapacak. Teknik direktörümüz Fikret Yılmaz’a ve yardımcı antrenörlerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz."

Öte yandan Karadeniz temsilcisinin Keçiörengücü'nde forma giyen Yasin Şahan ile anlaşmaya vardığı duyuruldu.

Açıklamada, "Ordusporumuz, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Keçiörengücü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Yasin Şahan ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Yeni oyuncumuz Yasin Şahan’a 'hoş geldin' diyor, mor-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor