Eski TS'li Trabzonspor'a karşı!

Trabzospor'un Ziraat Türkiye Kupası maçında sahasında ağırladığı Adanaspor karşılaşmasında rakip takımda eski bir Trabzonsporlu forma giyiyor. Bordo mavili takımın altyapısından yetişen Ergin Keleş, Akçaabat SebatSpor'da bir süre oynadıktan sonra Trabzons

Eski TS'li Trabzonspor'a karşı!

Trabzospor'un Ziraat Türkiye Kupası maçında sahasında ağırladığı Adanaspor karşılaşmasında rakip takımda eski bir Trabzonsporlu forma giyiyor.

Bordo mavili takımın altyapısından yetişen Ergin Keleş, Akçaabat SebatSpor'da bir süre oynadıktan sonra Trabzonspor'a geldi. 2005-2009 yılları arasında Trabzonspor A takımında forma giyen oyuncu daha sonra Manisaspor, Ankaragücü, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Adanaspor, Gaziantep B.Ş.B.'de forma giydi. Sonrasında tekrar Adanaspor'a geldi ve halen Adana temsilcisinde forma giyiyor.

ERGİN KELEŞ SADİ HOCAYA KOŞTU

Ergin Keleş maçtan hemen önce Trabzonspor yedek kulübesine bgelerek eski teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu'na başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor