Eski TS'li sözleşmesini feshetti

Galatasaray’da uzun süredir kadro dışı olan Trabzonlu eski Trabzonsporlu futbolcu Engin Baytar’ın, sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.Alacaklarının ödenmesi için 1 ay önce sarı-kırmızılı kulübe ihtar çeken Baytar, ödeme yapılmamasını gerekçe gö

Eski TS'li sözleşmesini feshetti

Galatasaray’da uzun süredir kadro dışı olan Trabzonlu eski Trabzonsporlu futbolcu Engin Baytar’ın, sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.

Alacaklarının ödenmesi için 1 ay önce sarı-kırmızılı kulübe ihtar çeken Baytar, ödeme yapılmamasını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Sezon başından beri A2 takımı ile çalışan 31 yaşındaki futbolcunun istediği kulüple anlaşabileceği belirtildi.

Engin Baytar, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada kendisi gibi A2 takımla çalışan Yiğit Gökoğlan ile birlikte, bir arabada para saçtıkları görüntülerle Galatasaray taraftarlarından tepki almıştı.

2011-2012 sezonu başında Trabzonspor'dan transfer edilen Engin Baytar, Sarı Kırmızılılar ile yollarını ayırdı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 ay önce kulübe alacakları için ihtar çekmişti.

"Kulüp bul" dendi, ödeme yapılmadı

Kendisine sezon başı kulüp bulması söylenen ve bu süre içinde A2 takımıyla antrenmanlara çıkan Engin Baytar, 1 ay önce kulübe, kendisine olan borçların ödenmesi için ihtar çekti. Ancak oyuncuya hiçbir ödeme yapılmadı. Tecrübeli oyuncu, bunun üzerine sözleşmesini tek taraflı olark feshetti.

Engin Baytar, şu an istediği kulüple anlaşma hakkına sahip olmakla birlikte, alacaklarını da Galatasaray Kulübü'nden tahsil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler