Eski TS'li Orduspor'a transfer oldu

 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, orta saha oyuncusu Hasan Üçüncü ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi.  Türkmen,  yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında en son Mersin İdmanyurdu'nun formasını

Eski TS'li Orduspor'a transfer oldu
 PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tahsin Türkmen, orta saha oyuncusu Hasan Üçüncü ile 1 yıllık anlaşma sağladıklarını bildirdi. 
 
Türkmen,  yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında en son Mersin İdmanyurdu'nun formasını giyen Hasan Üçüncü ile her konuda anlaştıklarını belirtti. 
 
Futbolcunun gün içinde Ordu'ya gelerek takımla çalışmalara başlayacağını ifade eden Türkmen, "Futbolcumuz daha önce Akcabat Sebatspor, Trabzonspor, Ankaragücü, Giresunspor ve Çaykur Rizespor gibi köklü takımlarda forma giymiştir. Kendisiyle her konuda anlaşmaya vardık. Hasan Üçüncü transferi camiaya hayırlı olsun" dedi. 
 
Türkmen, Hasan Üçüncü transferi ile kadrolarının daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor