Eski TS'li Kapsal eşinin dudağını...

Trabzonspor'da 1989-90 yılları arasında futbol oynayan Reha Kapsal eşinin dudağını patlattı. Reha Hoca, eşinin dudağını patlattı. Manisaspor, Karşıyaka ve Altay’ın eski teknik direktörü Reha Kapsal’ın eşi, kocasının kendisini yumruklayarak dövdüğü iddiası

Eski TS'li Kapsal eşinin dudağını...

Trabzonspor'da 1989-90 yılları arasında futbol oynayan Reha Kapsal eşinin dudağını patlattı.

 

Reha Hoca, eşinin dudağını patlattı. Manisaspor, Karşıyaka ve Altay’ın eski teknik direktörü Reha Kapsal’ın eşi, kocasının kendisini yumruklayarak dövdüğü iddiasıyla karakola başvurdu.

 

Dudağı patlayan ve yüzünde morluklar olan F. Kapsal, hastaneden darp raporu alarak eşinden şikâyetçi oldu.



İZMİR’deki olay, geçtiğimiz hafta pazar günü öğle saatlerinde, Çiğli İlçesi’ndemeydana geldi.

 

Manisaspor ve Altay takımlarının teknik direktörlüğünü yapan, bu sezonun başında Karşıyaka Kulübü’nün başındamaçlara çıkan, ancak takımın kötü gidişi nedeniyle 12’nci haftada görevden alınan teknik direktör Reha Kapsal, 15 yıllık eşi F. Kapsal ile belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. İddiaya göre Kapsal, eşini darp etti.

 

Darp sonrası hastaneye giden bir çocuk annesi F. Kapsal, iki yanağında ve boğazında oluşan kızarıklar ile 1.5 santimetre açılan alt dudağının patlaması nedeniyle darp raporu aldı. ÇiğliMerkez Polis Karakolu’na giden F. Kapsal, eşi Reha Kapsal’dan şikâyetçi oldu.

Şikâyet sonrası karakola çağrılan teknik direktör Kapsal, ifadesi alındıktan sonra ayrıldı. Kapsal hakkında aile içi şiddetten tutanak tutulurken, evrakların savcılığa gönderildiği öğrenildi. 


KİMLİK KARTI: Adı Soyadı: Reha Kapsal Yaşı: 49 Mesleği: Teknik direktör Oynadığı takımlar: Altay, Aydınspor, Zeytinburun, Yeni Malatya Çalıştırdığı kulüpler: Manisa, Karşıyaka, Ankaragücü, Ankaraspor, Altay, Kayseri Erciyes

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor