Eski TS'li için şok taciz suçlaması!

Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Ege, şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'u telefonla taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla Emniyet Müdürlüğünde ifade verdi. Suçlamaları kabul etmeyen 30 yaşındaki Ege, "Tuğba ile arkadaşı

Eski TS'li için şok taciz suçlaması!

Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Ege, şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi manken ve şarkıcı Tuğba Altıntop'u telefonla taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla Emniyet Müdürlüğünde ifade verdi. Suçlamaları kabul etmeyen 30 yaşındaki Ege, "Tuğba ile arkadaşız" dedi.

Erzurumspor altyapısından yetişen ve 2001- 2003 sezonlarında Erzurumspor'da top koşturan İbrahim Ege, 2003- 2006 yılları arasında Trabzonspor'da oynadı. U-20 Milli takımında Ukrayna'ya, U-21 Milli takımında Danimarka'ya karşı özel maçlarda ay- yıldızlı formayı taşıyan Ege, yıldızının parladığı dönemde gurbetçi bir kadını taciz ettiği iddiasıyla Trabzonspor'dan uzaklaştırıldı. Bu olaydan sonra Denizlispor, MKE Ankaragücü, Diyarbakır, son olarak da Mersin İdmanyurdu forması giyen İbrahim Ege, bu kez Tuğba Altıntop'u telefonla taciz ettiği iddiasıyla gündeme geldi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

İddiaya göre Tuğba Altıntop'u 16 Temmuz 2013 günü 0 542 ile başlayan cep telefonundan arayan bir kişi, kendisini 'Acun Medya'dan İbrahim Aydın olarak tanıttı. Aynı kişi, Altıntop'a Survivor'da ya da yeni başlayacakları BBG evi yarışmasında maksimum 3 ay geçirip geçiremeyeceğini ve istediği parayı sordu. Bazı özel bilgilerini arayan kişiye veren Tuğba Altıntop, "BBG evinde kıyafet tarzın ne olur? Orada WC'ye ve banyoya girdiğinizde kameralar sizi çekse rahatsız olur musunuz?" gibi sorular üzerine şüphelendi.

ACUN MEDYA KOORDİNATÖRÜNÜ ARADI

ibrahimege.jpg

Acun Medya Koordinatörü Ahmet İrem Kanan'ı arayan Tuğba Altıntop yardım istedi. Kanan, olayı açığa çıkarmak için Tuğba Altıntop'u arayan numarayı çevirdi. Telefona çıkan kişi kendisini bu kez Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar olarak tanıttı. Telefonda Engin Baytar olduğunu söyleyen kişi "Tuğba'nın telefonunu buldum, öylesine aradım" dedi.

Ahmet İram Kanan'ın telefonu kapatmasından sonra tekrar Tuğba Altıntop'u arayan kişi iddiaya göre "Ben Engin Baytar. Gay Deniz'i tanıyor musun? Senin kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim. İbrahim Toraman'la geçtiğimiz hafta bir organizasyonda birlikte olduğunu biliyorum" dedikten sonra küfür ve tehdit etti.

İBRAHİM EGE: ÖYLE BİR ŞEY YAPMADIM

Gelişmeler üzerine araştırma yapan Altıntop'un avukatı, telefon numarasının eski futbolcu İbrahim Ege adına kayıtlı olduğunu öğrendi. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Tuğba Altıntop, kendisini rahatsız ve tehdit eden futbolcu İbrahim Ege'den şikayetçi oldu.

Tuğba Altıntop'un şikayeti üzerine memleketi Erzurum'da talimatla ifadesi alınan İbrahim Ege, suçlamaları kabul etmedi. Tuğba Altıntop ve Acun Ilıcalı ile arkadaş olduğunu söyleyen Ege, "Tuğba ile arkadaşız. Telefonda görüşüyorduk. Öyle bir şey yapmadım" dedi.

İbrahim Ege'nin Emniyet Müdürlüğünde talimatla alınan ifadesi Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

b0be81b0b7a1dd79cd6636e29955b02d.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler