Eski TS'li futbolcuya hapis istemi!

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde taciz suçlamasıyla takımdan kovulan İbrahim Ege'nin manken Tuğba Altıntop'a hakaretten 3 yıla kadar hapsi istendi."SENİ REZİL EDECEĞİM" Kendisini Acun Medya'da çalışan biri olarak tanıtıp manken Tuğba Altıntop'u Surviv

Eski TS'li futbolcuya hapis istemi!

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde taciz suçlamasıyla takımdan kovulan İbrahim Ege'nin manken Tuğba Altıntop'a hakaretten 3 yıla kadar hapsi istendi."SENİ REZİL EDECEĞİM" Kendisini Acun Medya'da çalışan biri olarak tanıtıp manken Tuğba Altıntop'u Survivor yarışmasına davet eden, kabul etmediği için de "Seni rezil edeceğim tüm kirli çamaşırlarını ortaya dökeceğim" diyerek hakaret eden kişi futbolcu İbrahim Ege çıktı.

3 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Daha önce de Trabzonspor'dan taciz suçlamasıyla kovulan İbrahim Ege hakkında kişilerin huzur ve sükununu bozma ve hakaret suçlarından 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

HAKARETİ KABUL ETMEDİ

Son olarak Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen 30 yaşındaki futbolcu İbrahim Ege, Tuğba Altıntop'u aradığını kabul etti ama hakaret etmediğini söyledi.İBRAHİM EGE KİMDİR ?Erzurumspor altyapısından yetişen ve 2001- 2003 sezonlarında Erzurumspor'da top koşturan İbrahim Ege, 2003- 2006 yılları arasında Trabzonspor'da oynadı. U-20 Milli takımında Ukrayna'ya, U-21 Milli takımında Danimarka'ya karşı özel maçlarda ay- yıldızlı formayı taşıyan Ege, yıldızının parladığı dönemde gurbetçi bir kadını taciz ettiği iddiasıyla Trabzonspor'dan uzaklaştırıldı. İbrahim Ege, bu olaydan sonra Denizlispor, MKE Ankaragücü, Diyarbakır, son olarak da Mersin İdmanyurdu forması giydi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor