Eski TS'li Boluspor'da

Kamp çalışmalarını kulüp tesislerinde sürdüren Boluspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Ali Güzeldal, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından bir yıllık sözleşmeye imza attı.  Teknik direktör Serh

Eski TS'li Boluspor'da

Kamp çalışmalarını kulüp tesislerinde sürdüren Boluspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncusu Ali Güzeldal, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından bir yıllık sözleşmeye imza attı. 

 

Teknik direktör Serhat Güller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, defans ve orta sahaya iki transfer daha düşündüklerini belirterek, ''Bunun için yerli oyuncularla görüşmeler devam ediyor. Yapılacak olan iki transferin ardından transfer sezonunu kapatacağız'' dedi. 

 

Kamp çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Güller, ilerleyen günlerinde hazırlık maçları yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler