Eski TS'li attı Elazığ kazandı

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Elazığspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla Elazığspor oldu. Bordo-beyazlıların galibiyet gollerini 34. dakikada Trabzonspor'dan kiralık olarak gelen Batuhan Karade

Eski TS'li attı Elazığ kazandı

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Elazığspor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden galip ayrılan taraf 2-1'lik skorla Elazığspor oldu. Bordo-beyazlıların galibiyet gollerini 34. dakikada Trabzonspor'dan kiralık olarak gelen Batuhan Karadeniz ve 83'te Deniz Yılmaz atarken Gazientepspor'un golü, 90. dakikada Cenk Tosun'dan geldi.

Elazığ Atatürk Stadı'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan hakem Tolga Özkalfa'nın yönettiği mücadele, baştan sona ev sahibi ekibin kontrolünde geçti. Farka gidebilecek mücadeleyi son dakikalarda yenilen penaltı golüyle zora sokan Elazığspor, ligde kalma yolunda çok önemli 3 puan aldı.

Gakkoşlar, aldığı bu galibiyetle puanını 31'e yükselterek 15. sıraya çıkarken, Gaziantepspor 36 puanla 12. sırada kaldı. Elazığspor, ligin 30. haftasında zorlu Bursa deplasmanına gidecek, Gaziantepspor ise evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler