Eski TS'li Adanademirspor'da

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un eski kaptanlarından olan Hüseyin Çimşir ile anlaşan Adana Demirspor Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Yusuf Kurtuluş'u da transfer etti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lavicertli takım, Elazığspor'un g

Eski TS'li Adanademirspor'da

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un eski kaptanlarından olan Hüseyin Çimşir ile anlaşan Adana Demirspor Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Yusuf Kurtuluş'u da transfer etti.

 

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lavicertli takım, Elazığspor'un geçen sezon kadrosunda yer alan Yusuf Kurtuluş ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

 

Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kurtuluş, imza attığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Takım arkadaşlarımla birlikte Adana Demirspor'umuzu hedeflerine ulaştıracağız. Camiası ve taraftarına da bu yakışır'' dedi.

 

Futbola Trabzonspor'da başlayan Yusuf Kurtuluş'un, sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Konyaspor, Denizlispor, Giresunspor, Kayseri Erciyesspor ve Elazığspor'da forma giydiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor