Eski Trabzonsporlular kadro dışı kaldı

 Ligde tutunmak için çaba gösteren Mersin İdman Yurdu, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.  Spor Toto Süper Lig’de tutunmak için çaba gösteren Mersin İdman Yurdu, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı,  yaptığı açıklamada, ligde olduk

Eski Trabzonsporlular kadro dışı kaldı

 

Ligde tutunmak için çaba gösteren Mersin İdman Yurdu, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

  Spor Toto Süper Lig’de tutunmak için çaba gösteren Mersin İdman Yurdu, 5 futbolcuyu kadro dışı bıraktı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı,  yaptığı açıklamada, ligde oldukça sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirterek, bu süreçten bir an önce kurtulmaları gerektiğini söyledi.

Bu kapsamda teknik direktör Hakan Kutlu’nun raporu doğrultusunda, takımın menfaatlerine uymayan bazı oyuncuların kadro dışı bırakıldığını dile getiren Kahramanlı, bu oyuncuların Hakan Bayraktar, Mustafa Keçeli, Türk olduktan sonra İbrahim Üçüncü ismini alan İbrahim Yattara, Yenal Tuncer ve Ömer Aysan olduğunu bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler