Eski Trabzonsporlu'dan sürpriz imza!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Şampiyonu olan BB Erzurumspor, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Trabzonlu futbolcu Engin Baytar'ı, Karşıyaka'dan transfer ederek önemli bir transfere imza attı. Futbolun sevgisinin yaşandığı Erzurum'da olmaktan mutluluk duy

Eski Trabzonsporlu'dan sürpriz imza!

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Şampiyonu olan BB Erzurumspor, bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Trabzonlu futbolcu Engin Baytar'ı, Karşıyaka'dan transfer ederek önemli bir transfere imza attı.

Futbolun sevgisinin yaşandığı Erzurum'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Baytar, “Erzurumspor'un şampiyonluğu için imza attım. Erzurum'a hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
 
BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan ise, “Türk futbolunda önemli kariyeri bulunan sevgili Engin Baytar'ın transferi Erzurumspor'umuza hayırlı olsun. Biz Erzurum ve Erzurumspor'un başarısı için ne gerekiyorsa yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Bundan hiç bir taraftarımızın şüphesi olmasın. Her mücadelemiz marka şehir Erzurum şehri için” dedi.
 
Başarılı oyuncu Baytar, İstanbul'da düzenlenen törende BB Erzurumspor ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler