Eski Trabzonsporlu'dan Şok Şota itirafı!

Trabzonspor eski sportif direktörü Süleyman Hurma, Türkiye'deki stadların yetersizliğinden bahsederken, Şota konusunda da şok bir itirafta bulundu. Süleyman Hurma, ''Türkiye'deki stadların durumu çok kötü. Bu ülkeye yakışmıyor. İsmini vermeyeyim. Bir maçt

Eski Trabzonsporlu'dan Şok Şota itirafı!

Trabzonspor eski sportif direktörü Süleyman Hurma, Türkiye'deki stadların yetersizliğinden bahsederken, Şota konusunda da şok bir itirafta bulundu.

Süleyman Hurma, ''Türkiye'deki stadların durumu çok kötü. Bu ülkeye yakışmıyor. İsmini vermeyeyim. Bir maçtan sonra soyunma odasına giderken Şota'nın üstüne cam düşüp ölecekti. 1 saniye önce oraya gitse ölecek. Cam koymuşlar'' dedi.

Şota'ya da övgüler yağdıran Hurma, ''Şota'yı 19 yaşından beri tanıyorum. Kendisine çok güveniyorum. 5 dil bilen birisi. Çok klas bir adam. Bizim oyuncu profilimize ve kulüp yapımıza uymayabiliyor. Şota oyuncusuna yalan söylemez'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler