Eski Trabzonsporlu'dan milli mesaj

Almanya 1. Lig (Bundesliga) ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen Ceyhun Gülselam, Hedeflerim arasında A milli formayı giymek var dedi. Takımdaki diğer Türk futbolcu Kenan Karaman ise Arda Turan'ın Barcelona forması giymesinin kendisi gibi genç futbolcu

Eski Trabzonsporlu'dan milli mesaj

Almanya 1. Lig (Bundesliga) ekiplerinden Hannover 96'da forma giyen Ceyhun Gülselam, Hedeflerim arasında A milli formayı giymek var dedi. Takımdaki diğer Türk futbolcu Kenan Karaman ise Arda Turan'ın Barcelona forması giymesinin kendisi gibi genç futbolculara büyük örnek olduğunu söyledi. 

Almanya 1. Lig ekiplerinden Hannover 96, ikinci yarı hazırlıları için geldiği Antalya'da kamp çalışmalarına devam etti. Belek Turizm Merkezi'ndeki Cornelia Diamond Otel'in sahalarında antrenman yapan Alman takımı, teknik direktör Thomas Schaaf yönetiminde çalıştı. Hannover 96'da forma giyen Türk futbolcular Ceyhun Gülselam ile Kenan Karaman da takımla koşu, ayak voleybolu ve taktik oyunu çalışması yaptı.

LİGDE KALMAK İSTİYORUZ

Türkiye'de Trabzonspor, Kayserispor, Galatasaray forması giydikten sonra Hannover 96'ya geçen yıl transfer olan 29 yaşındaki Ceyhun Gülselam, antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Antalya kampında yoğun tempoyla çalıştığını anlatan Ceyhun Gülselam, ikinci devrede başarılı olmak istediklerini dile getirdi. Bundesliga'da ikinci devre iyi sonuçlar almak istediklerini vurgulayan Ceyhun Gülselam, Şu an takımımız düşme hattında, bu sene ligde kalmak istiyoruz dedi. 

KENDİMİ KANITLAMAM LAZIM

Türkiye'de 6 sene futbol oynadığını anlatan Gülselam, A Milli takımın EURO 2016'da yer almasından dolayı gurur duyduklarını söyledi. 2016 yılının milli takım adına çok iyi geçmesini dileyen Ceyhun Gülselam, milli takım formasını giymek istediğini kaydetti. Hannover 96'da iyi performans sergileyip kendini yeniden kanıtlamak istediğini belirten Ceyhun Gülselam, Hedeflerimin arasında A milli formayı giymek var. Onun için tabi ki önce burada iyi bir performans gösterip kendimi yeniden kanıtlamam lazım diye konuştu. Türkiye'de futbol oynadığı dönemde iyi günlerinin geçtiğini ve bazı futbolcularla görüşmeye devam ettiğine değinen Ceyhun Gülselam, bir Türk olarak ilerleyen yıllarda Türkiye'de oynamak istediğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler