Eski Trabzonsporlu takımından kovuldu

Haber61 Spor ServisiTrabzonspor'un 2011-12 sezonunda Benfica'dan transfer ettiği ancak inişli çıkışlı performansının ardından yollarını ayırdığı Emerson  Conceicao şimdi de takımından kovuldu.Bordo mavili ekipten ayrıldıktan sonra Rennes'e giden ancak bur

Eski Trabzonsporlu takımından kovuldu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un 2011-12 sezonunda Benfica'dan transfer ettiği ancak inişli çıkışlı performansının ardından yollarını ayırdığı Emerson  Conceicao şimdi de takımından kovuldu.

Bordo mavili ekipten ayrıldıktan sonra Rennes'e giden ancak burada da tutunamadıktan sonra Brezilya'nın Atletico Mineiro takımına transfer olan Emerson, kulüp kurallarını ciddi şekilde ihlal ettiği gerekçesiyle takımdan uzaklaştırıldı.

Tecrübeli futbolcuyla birlikte bir dönem Galatasaray'da forma giyen Jo ve Andre'nin de kadro dışı bırakıldığı ve sözleşmelerinin feshedileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor