Eski Trabzonsporlu kıymete bindi!

Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-11 sezonundaki kadroda yer alan Ceyhun Gülselam yeniden değerlendi. Bundesliga'da küme düşen Hannover 96'da forma giyen Ceyhun Gülselam'a başta Türkiye olmak üzere İspanya ve İngiliz ekipleri listesine aldı. Alman basın

Eski Trabzonsporlu kıymete bindi!

Trabzonspor'un şampiyon olduğu 2010-11 sezonundaki kadroda yer alan Ceyhun Gülselam yeniden değerlendi.

Bundesliga'da küme düşen Hannover 96'da forma giyen Ceyhun Gülselam'a başta Türkiye olmak üzere İspanya ve İngiliz ekipleri listesine aldı.

Alman basınında çıkan haberlere göre, Tayfun Korkut döneminde Hannover 96'ya transfer olan Ceyhun Gülselam'a talipler Almanya dışından çıktı. Bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Tayfun ile Hannover 96 yola devam etmek istese de 28 yaşındaki oyuncu teklifleri değerlendirmek için takımdan ayrılacak. Tayfun'a Türkiye'nin yanısıra İspanyol ve İngiliz ekipleri teklif yaptı. Tayfun Korkut'un ayrılmasının ardından yedek kulübesine mahkum olan; ancak daha sonra Thomas Schaaf'ın gelişinin ardından 11'in vazgeçilmezi olan Ceyhun'a, İtalyan ve Amerika Birleşik Devletleri'nden de ilgisi olduğu kaydedildi.

Ortasahanın yanısıra defansın ortasında da oynayabilen Ceyhun Gülselam, Trabzonspor ve Galatasaray formaları da giymiş, A Milli Takıma ise 6 kez çağrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor