Eski Trabzonsporlu herkesi şok etti!

Denizlispor’un bu sabah 1 yıllık ön protokol imzaladığı eski Trabzonspor oyuncusu Adana Demirsporlu Ufukhan Bayraktar, öğleden sonra "Kafam karışık" diyerek kentten ayrıldı. Bayraktar'ın bu tutumu şok etkisi yarattı.Denizlispor, Adana Demirspor'da stoper

Eski Trabzonsporlu herkesi  şok etti!

Denizlispor’un bu sabah 1 yıllık ön protokol imzaladığı eski Trabzonspor oyuncusu Adana Demirsporlu Ufukhan Bayraktar, öğleden sonra "Kafam karışık" diyerek kentten ayrıldı. Bayraktar'ın bu tutumu şok etkisi yarattı.

Denizlispor, Adana Demirspor'da stoper Ufukhan Bayraktar ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken, Manisaspor’dan ayrılan Kahe’yle de pazarlığa başladı. Kulüpten verilen bilgide, futbolseverlerin Trabzonspor,Altay ve Karşıyaka’dan hatırladığı 27 yaşındaki Ufukhan'ın, 2007- 2008 yılında Trabzonspor kadrosundayken Denizli’de kiralık oynadığı belirtildi. Ufukhan Bayraktar, gazetecilere, "5 yıl sonra yeniden Denizlispor forması giyeceğim için mutluyum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Bu açıklamadan birkaç saat sonra tecrübeli savunma oyuncusu, yöneticilere "Kafam karışık" diyerek Denizli’den ayrıldı. Kulüp Menajeri M.Ali Keskinler, "Ufukhan, sabah yaptığımız görüşmeden sonra dinlenmek için tesislerde bir odaya yerleşti. Kendisini öğleden sonra ayrılırken gördüm. Nereye gittiğini sordum, 'Kafam karışık' deyip gitti. Ben böyle bir şey görmedim. Bizim için Ufukhan defteri kapandı" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor