Eski Trabzonlu paylaşılmıyor

Trabzonspor'dan kaçarak ayrılan Teofilo Gutierrez'e İtalya, İspanya ve Portekiz'den birçok talip var. Arjantin'in Racing ekibinin formasını giyen 27 yaşındaki golcü için İtalya'dan Atalanta, Napoli ve Fiorentina girişimlere başladı. Ayrıca Arda Turan'ın t

Eski Trabzonlu paylaşılmıyor

Trabzonspor'dan kaçarak ayrılan Teofilo Gutierrez'e İtalya, İspanya ve Portekiz'den birçok talip var.

 

Arjantin'in Racing ekibinin formasını giyen 27 yaşındaki golcü için İtalya'dan Atalanta, Napoli ve Fiorentina girişimlere başladı. Ayrıca Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid ile Portekiz devi Porto da Teofilo ile yakından ilgileniyor. Bir dönem Liverpool'un da almaya çalıştığı Teofilo'nun söz konusu 5 takımdan birisine imza atması bekleniyor.

 

2010 yılında geldiği Trabzonspor'da kritik gollere imza atan Teofilo, bir süre sonra sağlık sorunlarını gerekçe göstererek izinsiz olarak ülkesi Kolombiya'ya gitmişti. Fakat yapılan testlerde hiçbir probleme rastlanmamıştı.

 

Yaşananların ardından Trabzonspor Kulübü, Racing'ten gelen teklifi kabul etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler