Eski Hakem Şota-Arçil'i karıştırdı

Kayseri'de düzenlenen Eski FİFA hakemi Ahmet Çakar, Kayserispor teknik direktörü Şota ile ilgili bir anısını anlattı. Kendisini izleyen Şota Arvelazde ve Saba Tümer'e "Gürcistan- Moldovya maçını yönetiyorum. Bir baktım yanımdaki Oyuncu çok kısa sürede sah

Eski Hakem Şota-Arçil'i karıştırdı

Kayseri'de düzenlenen Eski FİFA hakemi Ahmet Çakar, Kayserispor teknik direktörü Şota ile ilgili bir anısını anlattı. Kendisini izleyen Şota Arvelazde ve Saba Tümer'e "Gürcistan- Moldovya maçını yönetiyorum. Bir baktım yanımdaki Oyuncu çok kısa sürede sahanın öbür tarafında çok şaşırdım. Sonra sahada Şota ve Arçil kardeşlerin Gürcü Milli Takım formasını giydiğini görünce, şaşkınlığım geçti" dedi. Sarı kırmızılı ekibin Şota'yı yeni sezonda elinde tutamayacağını söyleyen Çakar, Kayserispor'un Süper ligin 6.büyüğü unvanını hak ettiğini söyledi.

"BEN İNANDIM SİZ DE İNANIN"

20 yıl sonra Kayseri'ye geldiğini belirten eski FİFA hakemlerden, spor yorumcusu Ahmet Çakar,kentin çok değiştiğini belirterek, Kayserispor'un Süper ligin 6.takımı olduğunu, Bursasspor ile birlikte Anadolu futbolu adına lige damga vurduğunu söyledi. Çakar, "Ben inandım, sizde inanın şampiyonluğa. İçinizden bazıları bu Ahmet Çakar bize şirin gözükmek için değişik repliklere giriyor diyebilir. Düşünün, Bursaspor bunu Fenerbahçe'ye karşı başardı. Fenerbahçe gibi bir lobisi olan takıma karşı başardı. Fenerbahçe hatta son 20 dakikaya kadar kendisini maalesef şampiyon yaşadı. Bu sıkıntıyı Fenerbahçe ile Trabzonspor çekti. Cumhurbaşkanını yani 1 numarayı çıkartan kent Kayserispor'u Süper ligde 1.olarak yani şampiyon olarak çıkartamaz mı? Recep beyi çok tanımıyorum. Ama, özellikle Kayserispor onursal başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki çok başarılı birisi. Malesef bir de Kayseri'de Şota var. Niye malesef Şota diyorum. Kayseri, onu ne kadar tutabilir, bilemiyorum . Yeni sezonda Türkiye'de olabilir, Avrupa veya okyanus ülkeleri de olabilir."dedi. Bunca yıldır takım tutmadığı yolundaki soruların dogru olmadığını belirten Ahmet Çakar, küçüklükte hangi takımı tuttuğunu ısrarlı sorulara karsın söylememekte ısrar etti. Anayasa Mahkemesi başkanının tuttuğu partiyi söylememesi gerektiğini, kendisinin de o nedenle tuttuğu takımı söylemeyeceğini ifade etti.

ÇAKAR İKİZLERİ SONRADAN ANLAMIŞ

Çakar, kendisini izleyen Şota'yı işaret ederek, "Çok uzun yıllar öncesi Sovyetler Birliği dağıldı. Gürcistan ve Moldovya bunlardan ikisiydi. Eski Sovyetler Birliğinde olan iki ülkenin Oyuncuları birbirlerini Rusca ile iyi anlıyor. Sahada bir ben yalnız kaldım. Bir pozisyondan sonra Şota itiraz etti biraz yanımdan uzaklaştı. Ama birde ne göreyim sahanın öbür ucunda. Bu nasıl oluyor derken kardeşi, yani ikizi Arçil olduğunu anladım. Arvaladze kardeşlerin futbol kariyeri çok başarılıydı. şimdi de öyle"dedi. Kayserispor'un başarılı teknik direktörü Şota Arvaladze'de, bu anıda boyunu bosunu anlatan Çakar'a, burnunu göstererek "Benim burnumu unuttunuz" diye espri yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor