Eski hakem Aziz Yıldırım'ı yalanladı

Eski hakem Muhittin Boşat, Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısında kendisiyle ilgili söylediği sözlere cevap verdi.Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılına ait bir gazete haberini okudu. Haberde, hakem Muhit

Eski hakem Aziz Yıldırım'ı yalanladı

Eski hakem Muhittin Boşat, Aziz Yıldırım'ın dünkü basın toplantısında kendisiyle ilgili söylediği sözlere cevap verdi.

Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılına ait bir gazete haberini okudu. Haberde, hakem Muhittin Boşat'ın yönettiği bir maçta, dönemin Beşiktaş yöneticisi Yıldırım Demirören'in hakem odası bastığı ifade ediliyordu.

Muhittin Boşat, Aziz Yıldırım'ın bu açıklamalarına twitter hesabından yanıt vererek olaya açıklık getirdi.

Boşat, şunları yazdı: Sayın Aziz Yıldırım 2001'de benim yönetmiş olduğum Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra Yıldırım Demirören'in hakem odasını bastığı haberini okumuş. 2001'deki o maçtan sonra hakem odasının kapısına sert bir şekilde vuruldu. Ben de sinirli bir şekilde koşup kapıyı açtığımda koridorda kapıdan uzakta bazı kişiler ve koridorlardan daha geride Beşiktaş yöneticisi Yıldırım Demirören'i gördüm ve onun kapıyı vurduğunu sandım. Ben maç yorgunluğunun siniri ile Yıldırım Demirören'e, "Öyle kapı vurup gideceğine gel delikanlı gibi burada konuş" dedim ve kapıyı hızla çarptım.

Biraz sonra hakem odasının kapısı çalındı ve Demirören çok kibar bir biçimde, "Ben herhangi bir şey yapmadım, bana niye bağırdığınız hocam" dedi. Ben de kendisini içeri alarak bir müddet bazı pozisyonlarla ilgili konuştum. Kendisi, "Haklısınız, teşekkür ederim" dedi ve yine kibarca çıktı. Yıldırım Demirören'in yöneticiliğini ve başkanlığını başarılı bulmuyorum. Ancak yaşanan olayda bir kabalık veya soyunma odası basma söz konusu değildir. Sinan Engin ise kesinlikle soyunma odasına gelmemiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor