Eski futbolcu öldürüldü

 Olay dün gece Sarıyer Hamamı önünde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre Sarıyer'in eski futbolcularından "Kel Yakup" olarak bilinen Yakup Kaptan ağabeyi Süleyman Kaptan’ın karıştığı kavgayı ayırmak için araya girdi. Ancak kavgayı ayırmak isterken aldığ

Eski futbolcu öldürüldü

 

Olay dün gece Sarıyer Hamamı önünde meydana geldi. 

 

Edinilen bilgiye göre Sarıyer'in eski futbolcularından "Kel Yakup" olarak bilinen Yakup Kaptan ağabeyi Süleyman Kaptan’ın karıştığı kavgayı ayırmak için araya girdi. Ancak kavgayı ayırmak isterken aldığı bıçak darbeleriyle yere yığıldı. 62 yaşındaki Kaptan olay yerinde hayatını kaybetti. Kaptan’ın ağabeyi Süleyman Kaptan’da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Kaptan, Sarıyer spor kulubünde futbolculuk, teknik direktörlük, yöneticililik ve son olarak sportif direktörlük yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor