Eski Başkandan destek çağrısı

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takımın içinde bulunduğu durumdan yararlanma yerine bu durumdan çıkılması için herkesin çaba göstermesi gerektiğini belirterek, Trabzonspor’un hakemler tarafından kıyıma uğratıldığını iddia etti. Trabzo

Eski Başkandan destek çağrısı

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takımın içinde bulunduğu durumdan yararlanma yerine bu durumdan çıkılması için herkesin çaba göstermesi gerektiğini belirterek, Trabzonspor’un hakemler tarafından kıyıma uğratıldığını iddia etti. 

Trabzonspor eski başkanı Nuri Albayrak, bordo-mavili takımın Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesi birlik ve beraberlik mesajı vererek herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti. Kulübün içinde bulunduğu durumdan yararlanma yerine, bu durumdan nasıl çıkılır onun çabası içinde olunması gerektiğini ifade eden Albayrak, şunları söyledi, “Trabzonspor’un şu an içinde bulunduğu duruma takılı kalmanın yarar getirmeyecektir. Zaman defter kitap karıştırma zamanı değildir.
 
Trabzonsporlu olan herkesin öncelikli olarak kulübün çevresinde kenetlenmesi gerekir. Trabzonspor’un eleştiri ve durum değerlendirme zamanı değil birlikte olunması gereken zamandır. Trabzonspor’un icraatlarının konuşulacağı yer bellidir. Genel kurul gelene kadar insanlar Trabzonspor’un bu durumundan yararlanma yerine bu durumdan çıkılması için çaba göstermelidir” dedi.
 
Hakemlerin daha önceki dönemlerde olduğu gibi yine yanlı tavırları ile gündemde olduğunu hatırlatan Albayrak, “Bir takım 26 haftadır bir tek penaltı kullanmaz mı. Bu takımın futbolcuları hiç mi ceza sahasına girmez? Hiç mi ceza alanı içinde mücadele etmez? Diye sormak lazım. Gol atıyorsun verilmiyor, en az üç maçında bariz penaltın verilmiyor. Nasıl kazanacaksın? Hakem camiası kendi içinde grup oluşturmuş ve istediği gibi hareket ediyor.
 
Trabzonspor hakemler tarafından kıyım kıyım kıyılıyor. Atamalara, Trabzonspor’un maçlarına verilen hakemlere ve hakemlerin maçlarda ki tutumlarına bir bakın. Trabzonspor’un kalan 8 haftada camia olarak dikkatini bunların üzerinde yoğunlaştırması lazım” şeklinde konuştu.
 
Trabzonspor’a başkan olduğu dönemde hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalardan ötürü ceza aldığını hatırlatan Albayrak sözlerini şöyle tamamladı:
 
“Hakemlerle ilgili olarak ‘çete’ demiştim ve 2 ay ceza vermişlerdi. Bu çete Türk futbolunun içinde var. Çünkü adamın babası hakem, dedesi hakem, kendisi hakem. Bunlar nasıl oluyor? Hakem olmanın bir ölçüsü var. Torpille, hatırla hakem oluyorlar, sonrada o insanlar göreve geldiklerinde onlara her şeyi yaptırıyorlar. Bu durum bugünde devam ediyor." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor