Eski başkandan Aziz Yıldırım'a cevap!

Bordo mavili kulübün eski başkanı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini çete lideri gibi göstermesi ile ilgili olarak ne düşündüğü sorusuna, "Mahkeme sürecinde yargılandık ve beraat etttik, daha ne yapmamız gerekiyor. Yargı kararını verdi, bu işi

Eski başkandan Aziz Yıldırım'a cevap!

Bordo mavili kulübün eski başkanı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini çete lideri gibi göstermesi ile ilgili olarak ne düşündüğü sorusuna, "Mahkeme sürecinde yargılandık ve beraat etttik, daha ne yapmamız gerekiyor. Yargı kararını verdi, bu işi bıraksın" yanıtını verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından sarı lacivertli takımın Avrupa kupalarından men cezasının onanması sonrası ne gibi bir tutum sergileyeceği ile ilgili olarak ise Sadri Şener, "Bu işin noktaları biter ama onlar karar verme cesaretinden yoksun insanlar olduğundan dolayı süreç uzuyor. CAS kararları sonrasında bu işin kitabında ne varsa gereken yapılmalı" dedi.

Son olarak Trabzonspor'un lige beklenilen ölçüde bir başlangıç yapamamasına ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunması istendiğinde Şener, "Daha uzun süre var. Transfere gerek yok, Mustafa Hoca'nın elinde iyi bir kadro var, kendisi de başarılı bir teknik adam. İyi olur merak etmeyin" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor