Eski başkan adayı topa tuttu!

Son kongrede Trabzonspor başkanlığı görevini İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaptıran Muharrem Usta, Erkan Zengin transferine tepki gösterdi.Muharrem Usta,"Erkan, bordo-mavi forma giymeye, psikolojik seanslarla, İsveç turlarıyla, hatırlı adamlarla, nihayet 'ok'

Eski başkan adayı topa tuttu!

Son kongrede Trabzonspor başkanlığı görevini İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaptıran Muharrem Usta, Erkan Zengin transferine tepki gösterdi.

Muharrem Usta,"Erkan, bordo-mavi forma giymeye, psikolojik seanslarla, İsveç turlarıyla, hatırlı adamlarla, nihayet 'ok' dedi. Hayırlı olsun. Derler ya; bu işin sonu mahkemede biter. Bu yılın sonu da 500'le biter. Ne diyelim. Gelen düşünsün, kulüp önemli değil herhalde. Geçen yıl ve bu yıl kaybedildi. Ortalık transferden toz duman, göz gözü görmüyor. Bir durun, nefes alın, es verin, hesap yapın Allah aşkına" diyerek yönetimi topa tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler