Eski Bakan Tez, TS Onur üyesi

Trabzonspor Yönetim Kurulunun onayıyla Divan Başkanlık Kurulu tarafından eski Devlet Bakanı İbrahim Tez, eski ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çaoğlu’na Onur Üyesi sıfatı verildi.  Kulüpten yapılan açıklamada

Eski Bakan Tez, TS Onur üyesi

Trabzonspor Yönetim Kurulunun onayıyla Divan Başkanlık Kurulu tarafından eski Devlet Bakanı İbrahim Tez, eski ANAP Genel Başkanı Nesrin Nas ve Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çaoğlu’na Onur Üyesi sıfatı verildi.

 

Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Tez, Nas ve Çapoğlu’nun Onur Üyeliği belgeleri kendilerine gönderildi.

 

Tez’in Özgeçmişi

1950 yılında Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’nde dünyaya gelen İbrahim Tez, Gazi Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nün bitirdi. 18 ve 19. Dönem Ankara Milletvekilliği ile Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan Tez, Denizcilik müsteşarlığını kurdu.

 

Nas’ın Özgeçmişi

1958 yılında Kayseri’nin Bünyan İlçesi’nde dünyaya gelen Nas,  Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nü bitirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde doktora tezini veren Nas, iktisat doktoru ünvanını aldı. Anavatan Partisi’nin 8. Olağan büyük Kongresinde Genel Başkan seçilen Nas, 21. Dönem İstanbul Milletvekilliği yaptı.

 

Prof.Çapoğlu’nun Özgeçmişi

1960 yılında Trabzon'da doğan Çapoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimimi Trabzon'da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan İlyas Çapoğlu, 10 Haziran 2010’da Erzincan Üniversitesi’nde gerçekleştirilen seçimde en fazla oyu aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından bu üniversitenin rektörlüğüne atandı”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor