E,Şehir başkanı Hoşcan şaşırdı.

 Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, kafayı Trabzonspor'un ve 3 istanbul takımının havuzdan aldığı paraya takması şaşırttı.  Kulüpler birliği ikinci başkanlığına seçilen Hoşcan "Türk futbolunun gelir dağılımında adaletsizlik var" dedi.  Şikeden bir yıl ce

E,Şehir başkanı Hoşcan şaşırdı.

 Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, kafayı Trabzonspor'un ve 3 istanbul takımının havuzdan aldığı paraya takması şaşırttı.  Kulüpler birliği ikinci başkanlığına seçilen Hoşcan "Türk futbolunun gelir dağılımında adaletsizlik var" dedi.  

Şikeden bir yıl ceza alan Eskişehirspor kulübünün yeni başkanı Hoşcan'ın bu açıklamayı yaperken Trabzonspor'un müzesinde 7 şampiyonluk kupasının olduğundan haberi varmı acaba?

Kulüpler Birliği İkinci Başkanı da olan Hoşcan, bakın gazetecilere yaptığı açıklamada, "havuz sistemi" konusunda hukukçularının çalışmalar yaptığını dile getirmesi ise şaşkınlık yarattı.

"Rekabet Kurulu'na bu işi taşıyacağız" diyen Hoşcan, şunları söyledi: "Türk futbolunun gelir dağılımında adaletsizlik var. Zamanında belli skalalar konmuş ve bu devam ediyor. Şampiyonluğa oynayan takımlar şampiyon olduğunda 20 milyon liranın üzerinde para alıyor, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan. Şampiyonlar Ligi'ne gidip, 20 milyon para alıyorlar. 

İstanbul takımının ekonomik gücü olduğu müddetçe taraftar yoğunluğu da artıyor. Muhteşem stat ve store gelirleri var. Reklam ve sponsor gelirleri had safhada. Böylece çok iyi futbolcu transferi yapıyorlar. İyi alt yapılar tesisleştiriyorlar. Havuzun yarısını İstanbul takımları ve Trabzonspor alıyor. Böyle haklar verilirse bırakın Eskişehirspor'u, Siirtspor bile şampiyon olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor