ES-ES Bremen'i 3-1 devirdi

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Eskişehirspor, hazırlık maçında Almanya'nın Werder Bremen takımını 3-1 yendi. Eskişehirspor, IC Hotel Futbol Center'da yapılan maçta Bundesliga ekibi karşısında etkili bir oyun ortaya k

ES-ES Bremen'i 3-1 devirdi

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Eskişehirspor, hazırlık maçında Almanya'nın Werder Bremen takımını 3-1 yendi.

 

Eskişehirspor, IC Hotel Futbol Center'da yapılan maçta Bundesliga ekibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyduğu ilk yarıyı, Sezer ve Erkan'ın golleriyle 2-0 önde tamamladı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Burhan'ın ayağından bir gol bulan Eskişehirspor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Maçta Werder Bremen'in golünü Pizarro kaydetti.

 

Süper lig ekibi, Werder Bremen karşısına Ivesa, Sezgin, Veysel, Nadarevic, Diego, Burhan, Sezer, Pele, Erkan, Tello ve Batuhan 11'i ile çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler