Erzurum'dan kötü haber!

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Üniversiteler Kış Sporları Federasyonu'nun (FISU) davetlisi olarak Erzurum'da bulunan ve kimliği açıklanmayan Rusya vatandaşı, kaldığı ote

Erzurum'dan kötü haber!

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uluslararası Üniversiteler Kış Sporları Federasyonu'nun (FISU) davetlisi olarak Erzurum'da bulunan ve kimliği açıklanmayan Rusya vatandaşı, kaldığı otel odasında kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Rus turistin delegasyona kayıtlı olmadığı belirtilen açıklamada, olayla ilgili prosedürlerin yerine getirilmesi için Rus delegasyonu ve FISU ile temasa geçildiği kaydedildi. Konuyla ilgili detaylı açıklamanın daha sonra yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor