Erzurum'da talihsiz olay!

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Alp Disiplini'nde Süper G kategorisinde yarışan Türk Sporcu İstem Tunca, finişi geçtikten sonra düşerek, yaralandı.Konaklı Kayak Merkezi'nde Alp Disiplini Süper G kategorisinde yarışan ve 59. sırada start alan Milli Sp

Erzurum'da talihsiz olay!

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Alp Disiplini'nde Süper G kategorisinde yarışan Türk Sporcu İstem Tunca, finişi geçtikten sonra düşerek, yaralandı.

Konaklı Kayak Merkezi'nde Alp Disiplini Süper G kategorisinde yarışan ve 59. sırada start alan Milli Sporcu İstem Tunca, 1.25,21'lik derecesiyle yarışı tamamladıktan sonra kötü bir şekilde düşerek, bariyerlere çarptı.

Yüzünde yaralanmanın olduğu görülen İstem Tunca'ya ilk müdahale sağlık görevlileri tarafından yapıldı ardından ambulansla Erzurum Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tunca'nın tedavisi sırasında yarışlara kısa süre ara verildi.

Öte yandan, yarış sırasında hafif yaralanan Yeni Zelandalı sporcu Monique Oosterbaan da yarışı tamamlayamadı. Parkurun üst kısmında düşüp yaralanan Oosterban'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler