Erzurum'da en iyi dereceler...

Konaklı Kayak Merkezi'nde 104 sporcunun katıldığı erkekler slalomun birinci yarışında en iyi dereceyi 52.62 ile İsveçli Carl Lind alırken, bu sporcuyu İsviçreli Sandro Boner 53.22, İsveçli Nils Högbom ise 53.31 derece ile izledi.TÜRK SPORCULAR36 sporcunun

Erzurum'da en iyi dereceler...

Konaklı Kayak Merkezi'nde 104 sporcunun katıldığı erkekler slalomun birinci yarışında en iyi dereceyi 52.62 ile İsveçli Carl Lind alırken, bu sporcuyu İsviçreli Sandro Boner 53.22, İsveçli Nils Högbom ise 53.31 derece ile izledi.

TÜRK SPORCULAR

36 sporcunun pisti tamamlayamadığı, 2 kayakçının da start almadığı yarışta, 6 Türk sporcu da mücadele etti.

Sporculardan Selim Pasinli, 1:04.91 ile 62. sırada yer alarak en iyi dereceyi elde eden Türk kayakçı oldu. Pisti tamamlayabilen Cenk Usta ise 1:11.54 ile 66. olabildi.

Diğer Türk sporculardan Levent Taş, Emre Şimşek, Muzaffer Kerem Ersoy ve Ömer Taşkesenlioğlu ise yarışta start almalarına karşın finişi göremeyerek, elendi.

Konaklı Kayak Merkezi'ndeki yarışların 2. ayağı bugün öğleden sonra yapılacak ve madalya alacak sporcular belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor