Erzurum süper ligde

Erzurum Bölge Şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 1. Lig Şampiyonası’nda sergilediği üstün performansla göz dolduran Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, elde ettiği dereceyle Süper Lig’e yükseldi. Erzurum Büyükşehir Bele

Erzurum süper ligde

Erzurum Bölge Şampiyonu olarak katıldığı Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 1. Lig Şampiyonası’nda sergilediği üstün performansla göz dolduran Erzurum Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, elde ettiği dereceyle Süper Lig’e yükseldi. 
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, belediyecilik hizmetleri ve yatırımlarda olduğu gibi, spordaki iddiasını da sürdürüyor. Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen elde ettiği başarılarla Erzurum’un göğsünü kabartan Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu 1. Lig Şampiyonası’ndan da yüzünün akıyla çıktı. Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, zirve iddiasını bundan böyle Süper Lig’de sürdürecek. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, belediyecilik hizmetlerinde olduğu gibi, Erzurum’u spor alanında da ilkler ve başarılarla tanıştırdıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı’nın, İstanbul’da oynanan Play-Off müsabakaları sonunda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Süper Ligi’ne çıkmaya hak kazandığını belirten Başkan Küçükler, “Erzurum’un adını artık buz hokeyi arenalarına yazıyoruz.” dedi. 
BAŞKAN KÜÇÜKLER: BUZ HOKEYİ SÜPER LİG COŞKUSU ERZURUM’DA DA YAŞANACAK 
Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı’nın, geçmiş yıllarda Minikler, Büyükler ve Yıldızlar kategorilerinde de birçok şampiyonluk ve birincilik derecesi elde ettiğini hatırlatan Başkan Küçükler, takımın zirve iddiasını bu yıl da sürdürdüğünü ve sonunda Süper Lig’e çıkma şansını elde ettiğini dile getirdi. 
Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı’nın çizdiği bu başarı grafiğinin, azmin zaferi olduğuna vurgu yapan Başkan Küçükler, “İstenilmesi halinde bu şehirde elde edilemeyecek başarı yoktur, işte takımımız bunu herkese gösterdi. Yeterli altyapısı bile yokken Erzurum Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurduğumuz takımımız, çıktığı her karşılaşmada galibiyet elde etti, başarıdan başarıya koştu. Biz de takıma gerekli her türlü desteği verdik. Milli takımdan oyuncular transfer ederek, buz hokeyi takımımıza çok daha profesyonel bir yapı kazandırdık. Takımımıza ve buz hokeyi sporuna verdiğimiz destek ve gösterdiğimiz önemin karşılığını, hamdolsun galibiyetler ve şampiyonluklarla alıyoruz. Erzurum’umuzun güzel ismini bundan böyle Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi’ne yazdıracağımız için gururluyuz. Önümüzdeki sezon Süper Lig takımlarını Erzurum’da ağırlayacağız. Erzurum’a Ankara’dan, Kocaeli’nden, İzmir ve İstanbul’dan takımlar gelecek. Buz hokeyi coşkusunu tüm Türkiye ile birlikte Erzurum’da yaşayacağız. Bizlere bu sevinci ve haklı gururu yaşatan takımımızın her bir oyuncusunu, teknik kadro ve yöneticileri ayrı ayrı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor