Erzik'e göre Türkiye'nin 2020 şansı...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın yarı finaller ve final ayaklarına ev sahipliği yapma isteğinde olan Türkiye'nin, şansıyla ilgili olarak Şenes Erzik konuştu.UEFA İcra Kurulu'nun Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde yaptığı toplantıda, konuyla ilgili açıkla

Erzik'e göre Türkiye'nin 2020 şansı...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın yarı finaller ve final ayaklarına ev sahipliği yapma isteğinde olan Türkiye'nin, şansıyla ilgili olarak Şenes Erzik konuştu.

UEFA İcra Kurulu'nun Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde yaptığı toplantıda, konuyla ilgili açıklama yapan UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik; "Euro 2020 için çok sayıda başvuru var. Yapılacak incelemelerden sonra karar verilecek. Şu aşamada Türkiye'nin şansını değerlendirmek doğru olmaz. UEFA konuyla ilgili cuma günü bir basın toplantısı düzenleyecek." dedi.

Euro 2020, Avrupa'nın 13 ayrı şehrinde düzenlenecek. UEFA turnuvanın tüm Avrupa kıtasına yayılması için yeterli büyüklükte stadı olmayan 2 ülkeyi de bu 13 ülkeye dahil edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler