Erzik Trabzonspor'u uyardı

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF'ye baskı yaparak Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini sağlayan UEFA'nın bundan sonraki sürece müdahale etmeyeceğinin güvencesini verdi.Eğer suçları kesinleşirse alacakları ceza katlamalı bir şekilde artacak.U

Erzik Trabzonspor'u uyardı

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF'ye baskı yaparak Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini sağlayan UEFA'nın bundan sonraki sürece müdahale etmeyeceğinin güvencesini verdi.

Eğer suçları kesinleşirse alacakları ceza katlamalı bir şekilde artacak.

UEFA'nın Türkiye Futbol Federasyonu'na Fenerbahçe hakkında alacağı kararlar hakkında artık bir zorlamasının olmayacağını belirterek, "UEFA, bundan sonraki süreçte TFF yönetiminin kararlarını bekleyecek. Herhangi bir müdahale söz konusu değil" dedi.

Toplantıya alınmadım

Taraf olduğu için Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nden ihraç edilmesinde etkisi bulunmadığını belirten Erzik, "Karar kapalı kapılar ardında alındı. Ben o toplantılara alınmadım" açıklamasını yaptı. Erzik, UEFA'nın Fener'e uyguladığı yaptırımın doğru olduğunu savunurken, soruşturmada adı geçen ancak Avrupa kupalarına katılan Trabzon ile Beşiktaş'ın suçlarının kesinleşmesi halinde UEFA'nın vereceği cezanın artabileceğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler