Ertuğrul Sağlam'ın yeni takımı belli oluyor!

Bursaspor'daki görevinden ayrıldıktan sonra herhangi bir takımı çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam, yeni yapılanmaya giden Medical Park Antalyaspor ile prensipte anlaştı.Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştı. Sağlam, c

Ertuğrul Sağlam'ın yeni takımı belli oluyor!

Bursaspor'daki görevinden ayrıldıktan sonra herhangi bir takımı çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam, yeni yapılanmaya giden Medical Park Antalyaspor ile prensipte anlaştı.

Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile prensipte anlaştı. Sağlam, cumartesi günü Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun davetlisi olarak Antalya'ya geliyor.

Gültekin Gencer başkanlığında akşam saatlerinde toplanan Antalyaspor, görev dağılımı yaptı. Başkan Gencer, toplantıya girmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la ilgili medyada çıkan haberleri doğrulayan Başkan Gencer, "Biz Antalyaspor olarak kamuoyunda adı geçen hocaların hiçbirisini kulübe davet edip görüşmüş değiliz. Ancak Ertuğrul Sağlam ile telefonla görüştük. Kendisini Antalya'ya davet ettik. Cumartesi günü Antalya'da bir görüşmemiz olacak. Ertuğrul Sağlam ile başka görüşen kulüpler de var. Ancak hocamız bize sıcak bakıyor. Görüşme sağlarsak Ertuğrul sağlam ile yolumuza devam edeceğiz. Her ihtimale karşı Ertuğrul Sağlam ile olmaz ise B ve C planlarımız da var. Adını açıklamak istemediğimiz bir İngiliz hoca da gündemimiz de. Biz istiyoruz ki cumartesi akşam Ertuğrul Sağlam ile anlaşmış olalım" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam'ın kararını neden cumartesi günü vereceği şeklindeki bir soruya ise Başkan Gencer net yanıt verdi:

"Ertuğrul Sağlam çok karakterli ve verdiği sözlerin arkasında duran bir isim. Biliyorsunuz Eskişehir'de seçim var. Oradaki bazı başkan adaylarının vaatleri arasında Ertuğrul hocanın da adı geçiyor. Hatta Mustafa Denizli'nin de adı geçiyor. Kendisi etik olarak bu sonuçları beklemeden gelmek istemiyor. Umarım, cumartesi akşamı hocamız ile anlaşmış oluruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor