Ertuğrul Sağlam'dan itiraf

Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında büyük avantajı olduğunu itiraf etti. Sağlam, kendi şampiyonluklarını da zora soktuklarını ifade etti.Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği (DÜPÜM) tarafından 'yılın teknik direktörü' seçile

Ertuğrul Sağlam'dan itiraf

Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında büyük avantajı olduğunu itiraf etti. Sağlam, kendi şampiyonluklarını da zora soktuklarını ifade etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mezunları Derneği (DÜPÜM) tarafından 'yılın teknik direktörü' seçilen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve 'yılın kulüp başkanı' seçilen Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ödüllerini törenle kendilerine takdim edildi.

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kendilerine göre daha şanslı olduğunu belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Şöyle bir gerçek var ki bizden 7 puan öndeler. Bize göre onlar daha şanslı. Fakat şu da var ki, 3 puanlık istemde her şey olabilir. Bilindiği gibi Trabzonspor devre arasına 7 puan önde girdi. Şu an ise ikinci durumda. Kimsenin mağlup olmayacağını kimse iddia edemez. Şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi. 

Bursa'nın bir futbol şehri olduğunu ifade eden Sağlam, "Bursaspor'da çok huzurluyum. Daha uzun yıllar Bursaspor'da çalışmak istiyorum. İstiyorum derken, bu maddiyetle ilgili değil. Hedeflerimiz var. Bursa bir futbol şehri. Bursa daha büyük şeyler istiyor. Geçen sene şampiyon olduk. Şimdi üçüncü durumdayız. Ama insanların yüzü asık. İnsanlar daha büyük başarılar istiyor. Daha büyük başarıların ortaya koymak için yeniden yapılandırma gerçekleştirmemiz lazım. Daha büyük hedefler için seve seve kalmak
isterim. Her Türk antrenörün bir Avrupa kulübünü çalıştırmak var. Benim de Avrupa'da çalışmak gibi bir hedefim vardı. Ama şimdi Bursaspor'daki potansiyeli görünce o hayalimden tamamen ayrıldım ve Bursaspor'u nasıl Avrupa takımı yaparım diye düşünmemeye başladık. Bunun ciddi anlamda canlanması ve harekete geçirilmesi gerekir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler