Ertuğrul Sağlam mutlu oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Bursaspor iki günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Ligde Bucaspor'u yenerek tekrar moral bulan Bursaspor, iki günlük iznin ardından hafta sonu oynayacağı Büyükş

Ertuğrul Sağlam mutlu oldu!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Bursaspor iki günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.

 

Ligde Bucaspor'u yenerek tekrar moral bulan Bursaspor, iki günlük iznin ardından hafta sonu oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi tesislere gelen bir grup taraftar Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara baklava ile çiçek verdi.

 

Ligde Trabzonspor ile Kayserispor'un berabere kalması ise en çok Bursaspor cephesini sevindirdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yardımcı antrenörleri ile saha ortasında uzun süren bir toplantı yaptı. Sağlam ve kurmayları zaman zaman birbirlerine pas atmayı ihmal etmedi. Sağlam, saha kenarında koşu yapan Ivankov'a takılmayı ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor