Ertuğrul Sağlam: Hayırlısı olsun!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor'la anlaşan ancak henüz resmi sözleşmeyi imzalamayan Volkan Şen'le ilgili de konuştu.Ertuğrul Sağlam, kendilerinden kulüp bulmaları istenilen Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve İbrahim Kaş ile ilgili olar

Ertuğrul Sağlam: Hayırlısı olsun!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor'la anlaşan ancak henüz resmi sözleşmeyi imzalamayan Volkan Şen'le ilgili de konuştu.

Ertuğrul Sağlam, kendilerinden kulüp bulmaları istenilen Volkan Şen, Sercan Yıldırım ve İbrahim Kaş ile ilgili olarak, ''Hem kulübümüz, hem bu arkadaşlarımız için daha hayırlı olacağını düşündüğümüzden ayrılık kararını aldık'' dedi.

Sağlam, yaptığı açıklamada, Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve İbrahim Kaş'tan yönetim kurulu kararıyla kendilerine kulüp bulmalarının istendiğini hatırlattı.

Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden bir açıklamanın yapıldığını, bunun dışında kendisinin fazla konuşmak istemediğini ifade eden Sağlam, ''Hem kulübümüz, hem bu arkadaşlarımız için daha hayırlı olacağını düşündüğümüzden ayrılık kararını aldık. Hem bize, hem kendilerine, hem de gidecekleri kulüplere hayırlı olsun'' diye konuştu.

Sağlam, her 3 oyuncuyla ilgili ayrılık kararına bir çok kesimden destek gelmesine rağmen bazı kesimlerin de eleştirilerde bulunduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

''Bu kararı beğenenler de beğenmeyenler de olacaktır. Biz bu kararı alırken konuyu her yönüyle ele aldık. Tabi ki farklı yansımaları olacaktır.

Fakat nihayetinde her iki taraf için de hayırlı olmasını istediğimiz bir karara vardık. Bu ayrılan arkadaşlarımızın yerine en kısa zamanda gerekli takviyelerler yapılacak.

Bununla ilgili olarak da çalışmalarımız vardı. Önümüzde çok fazla bir zamanımız yok. Takıma yapılacak takviyelerle ilgili çalışmamazı bayramdan önce bitirmemiz gerekiyor. Bunun için de çalışıyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler