Ertuğrul Sağlam ceza için ne dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili aldığı kararı ağır ve haksız bulduğunu belirterek, "Kararı alanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.TSYD-Ülker Spor Ya

Ertuğrul Sağlam ceza için ne dedi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Beşiktaş maçı öncesinde çıkan olaylarla ilgili aldığı kararı ağır ve haksız bulduğunu belirterek, "Kararı alanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

TSYD-Ülker Spor Yazarları Armağanı ödül törenine katılan Ertuğrul Sağlam, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kararları çok ağır bulduğunu ifade ederek, "Hepsi ağır; hiçbirini kabul etmiyorum. TFF Başkanvekili Lütfi Arıboğan da yaptığı açıklamada Bursaspor'u ve Bursa halkını cezalandırmıyoruz diyor. Ama cezalandırılanlar sadece Bursaspor ve Bursa halkı. Yeni bir dönem açılıyormuş. Bu cezaları vermek zorundalarmış. Bursaspor günah keçisi seçildi" diye konuştu. 

Kararlara itirazlarının olacağını kaydeden Sağlam, "Maçın oynanmama kararı da yanlıştı. O kararı alanların bu kararları almasını abes karşılamıyorum. Bursaspor'un ceza almasını kabul etmiyorum. Olayların futbolla alakası yok. Hiçbir yöneticinin taraftarın futbolcunun kılına zarar gelmemiş. Bu olayda faturanın Bursaspor'a kesilmesinin çok yanlış olduğunu söylemek istiyorum. Büyük bir haksızlık yapıldı. Bu kararı alanları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum. Bursaspor güçlü bir camia bu sıkıntının da üstesinden geleceğiz. Bütün bu olanlara rağmen başımıza gelenlere rağmen ligi 3. bitireceğiz. Ve bizi oradan da aşağı indirmek isteyenlere güzel bir cevap vereceğiz" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor