Ersun Yanal'ın Galatasaray planı

Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Galatasaray karşısında tüm planlarını üç puan üzerine yapıyor.Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Galatasaray'ı ağırlayacak olan

Ersun Yanal'ın Galatasaray planı

Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Galatasaray karşısında tüm planlarını üç puan üzerine yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında lider Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibini 3-0'lık skorla mağlup eden bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal, Hüseyin Avni Aker'de de rakibine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı takım karşısına hücum gücü yüksek bir kadro ile çıkmayı düşünen bordo-mavili takımın teknik patronunun, özellikle savunmanın kanatlarındaki ve orta sahadaki oyunculardan ataklara destek vermelerini istediği öğrenildi.

Ligin ilk yarısında oynadıkları Galatasaray ile Hamza Hamzaoğlu'nun göreve gelmesinden sonraki Galatasaray arasında fark bulunduğunu belirten Yanal, ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ettikleri takımın karşılarında olmayacağını vurguladı. Daha diri ve daha iyi bir futbol oynayan lider bir takımla oynayacaklarını oyuncularına aktaran tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın bu sezon savunma bölgesinde yaptığı hataları oyuncularıyla paylaştı.

ÖZ GÜVEN KAZANMA ÇABASI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcuların son haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle kaybolan öz güvenlerini geri kazanmaları için yoğun çaba sarf ediyor. Yanal'ın, öğrencilerine, "Şu ana kadar kredimizin tamamını kullandık. Galatasaray'ı yenersek hem bizim için hem de bizi seven Trabzonspor taraftarları için güzel bir başlangıç olur. Rakibin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz sahada kendi işimizi yapacağız ve kazanmak için Galatasaray'dan daha çok mücadele etmemiz gerekecek" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler