Ersun Yanal'dan rotasyon

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olan  Trabzonspor, ligde son oynadığı İstanbul Başakşehir maçına göre ilk 11'de 5  değişiklikle sahaya çıktı. Teknik direktör Ersun Yanal, İstanbul Başakşehir maçından Fatih Atik  ve Musa Nizam'ı yedeğe çekerken,

Ersun Yanal'dan rotasyon
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olan  Trabzonspor, ligde son oynadığı İstanbul Başakşehir maçına göre ilk 11'de 5  değişiklikle sahaya çıktı.
 
Teknik direktör Ersun Yanal, İstanbul Başakşehir maçından Fatih Atik  ve Musa Nizam'ı yedeğe çekerken, sarı kart cezalısı Özer Hurmacı ve Sefa Yılmaz  ile sakatlığı bulunan Mustapha Yatabare karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.
 
Bordo-mavili ekipte bu oyuncuların yerine Bosingwa, İshak Doğan, Deniz  Yılmaz ve geçen hafta cezalı oldukları için oynayamayan Erkan Zengin ile Oscar  Cardozo, Kasımpaşa karşısında forma giydi. Karadeniz ekibinde sakatlığı bulunan Onur Kıvrak, Yusuf Erdoğan,  Essaid Belkalem, Abdul Majeed Waris ile kart cezalısı Salih Dursun da maçın  kadrosunda yer almadı.
 
Trabzonspor, karşılaşmaya Hakan Arıkan, Bosingwa, Aykut Demir,  Medjani, İshak Doğan, Deniz Yılmaz, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Constant, Erkan  Zengin ve Cardozo 11'i ile çıkarken, yedeklerde ise Fatih Atik ve Musa Nizam'ın  yanı sıra İbrahim Demir, Mustafa Akbaş, Uğur Demirok, Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru  bulundu.
 
Bu arada bordo-mavili taraftarlar, kale arkası tribünde kendilerine  ayrılan bölümü tamamen doldurarak takımlarına destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor