Ersun Yanal onlara güveniyor

Spor Toto Süper Lig'de, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılacak karşılaşma öncesi, en çok gündeme gelen isimlerin başında teknik direktör Ersun Yanal ile bordo-mavili futbolcular Erkan Zengin ve Oscar Cardozo geliyor.Geçen sezon şa

Ersun Yanal onlara güveniyor

Spor Toto Süper Lig'de, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılacak karşılaşma öncesi, en çok gündeme gelen isimlerin başında teknik direktör Ersun Yanal ile bordo-mavili futbolcular Erkan Zengin ve Oscar Cardozo geliyor.

Geçen sezon şampiyon olan Fenerbahçe'yi çalıştıran teknik direktör Ersun Yanal, bu kez bordo-mavili takımın başında Şükrü Saraçoğlu'na çıkacak.

Trabzonspor'da ligin 10. haftası öncesinde anlaşarak ikinci kez göreve gelen Ersun Yanal, bugüne dek bordo-mavili takımın başında 4. kez Fenerbahçe maçına çıkacak.

Karadeniz ekibi, Yanal yönetiminde 2007-2008 sezonunda Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-2 yenilmiş, sahasında ise 2-0 galip gelmişti. 2008-2009 sezonunda İstanbul'da oynanan karşılaşma ise 0-0 beraberlikle sonuçlanmış ve ligin ikinci karşılaşması öncesinde de Yanal görevden ayrılmıştı.

Teknik direktör Yanal, bordo-mavili takımın başında Fenerbahçe karşısında 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet yaşadı.

ERKAN ZENGİN BOŞ GEÇMEDİ

Devre arasında Fenerbahçe'ye de transferi gündeme gelen ancak Trabzonspor'u seçen Erkan Zengin de bordo-mavili takım ile İstanbul'un büyük takımları karşısındaki ilk maçına çıkacak.

Erkan Zengin, Eskişehirspor'da görev yaptığı dönemde son 3 sezonda sarı-lacivertli takıma gol atma başarısı gösterdi.

Türk asıllı İsveçli oyuncu, 2012-2013 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası'nda sahalarında 1-1 biten karşılaşmada 1 gol, 2013-2014 sezonunda Eskişehirspor'un yine sahasında 2-1 kazandığı maçta 1 gol, bu sezon da Şükrü Saraçoğlu'nda 2-2 biten karşılaşmada 1 gol kaydetmişti.

CARDOZO, FENERBAHÇE'Yİ ÜZMÜŞTÜ

Trabzonspor'da daha önce Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen bir diğer oyuncu Paraguaylı Oscar Cardozo'da 2 sezon aradan sonra sarı-lacivetli takım karşısında sahaya çıkacak.

Ligin ilk maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Paraguaylı oyuncu, Benfica'nın 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atarak sarı-lacivertli takımın elenmesinde rol oynamıştı.

İstanbul'da rakibini 1-0 yenen sarı-lacivertliler, deplasmanda Kuyt'ın golüyle 1-1'lik beraberliği yakalamıştı ancak Cardozo, 35 ve 66. dakikalarda attığı gollerle takımını Amsterdam'daki final yolculuğuna taşıyarak sarı-lacivertli takımı üzmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler